Status besked fra SEAS-NVE

Vi oplever i øjeblikket problemer med at vise forbruget på målerne i Roskilde. Vi beklager de gener dette medfører for dig.
Vi arbejder på at løse problemet så du igen kan følge dit forbrug.

Minmaaler.dk og maalerjagten.dk lukker den 22. marts 2016

Minmaaler.dk slukker og lukker den 22. marts 2016 efter i 6 år at have hjulpet danskerne med at følge og nedbringe deres elforbrug. Tak for jeres opbakning og engagement.

Husk at gemme dine data

Hvis du ønsker at gemme data fra minmaaler.dk, kan du nemt hente dem i en Excel-fil.

  1. Log ind her på minmaaler.dk
  2. Vælg hele perioden, du har været tilmeldt ved at udfylde en 'fra' og 'til' dato
  3. Under 'Eksporter' kan du vælge, om du ønsker dine data i 'Excel' eller på 'Print'.

Nyt forbrugsunivers for SEAS-NVE kunder

Er du strømkunde hos SEAS-NVE, kan du fremover følge dit elforbrug på mit.seas-nve.dk, som vi er i luften med den 1. april. Er du ikke strømkunde hos os per 1. april 2016, kan du følge dit forbrug hos din nuværende el-leverandør.
Bemærk: Kun hvis du er strømkunde og får din strøm fra SEAS-NVE, bliver data for dit elforbrug (ikke for vand og varme) overført til mit.seas-nve.dk.

Du vil modtage en mail med alle informationer omkring lukningen snarest.

Luk popup
Mere om Målerjagten
Sådan tilmelder du dig
Du tilmelder dig i 2 hurtige trin, hvor du oplyser din e-mail, navn og adresse samt vælger din egen adgangskode. Herefter får du allerede dine første 25 lodder.

Min måler er din personlige side i Målerjagten
Målerjagten er selve konkurrencen, og Min måler er din personlige side i Målerjagten. Det er her du logger ind og indtaster måleraflæsninger, følger dit elforbrug og føjer flere oplysninger til din profil.

Aktivér dine lodder
Når du har tilmeldt dig, kan du oplyse dit aftagenummer på Min måler én gang for alle. På den måde aktiverer du de lodder, du optjener i Målerjagten. Aftagenummeret er din elmålers unikke nummer, som du kan se på din seneste elregning.

Optjen lodder
Du kan optjene nye lodder hver uge ved at aflæse din elmåler og indtaste aflæsningen på Min måler eller via sms. Du kan indtaste måleraflæsninger så tit du vil – også selv om du kun får lodder for én aflæsning om ugen.

Få det optimale ud af Målerjagten
Jo flere oplysninger du føjer til din profil om din husstand og dit elforbrug m.m. jo mere præcist kan du følge udviklingen i dit elforbrug. Og jo flere lodder optjener du.

Du får det bedste overblik over udviklingen i dit elforbrug, hvis du aflæser din elmåler først og sidst på måneden.

Gevinst og besparelser
Selv om du kan være heldig at vinde pengepræmier i Målerjagten, behøver du ikke held for at få et kontant udbytte af din indsats. Faktisk begynder de fleste at bruge energien bedre bare ved at aflæse elmåleren og følge med i elforbruget.

Tilmeld dig Målerjagten, så er du godt på vej til besparelser og måske også en gevinst
SEAS-NVE
Luk popup
SEAS-NVE, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge Telefon: 70 29 29 29 Kontakt Om SEAS-NVE Build: 5868